Veel Gestelde Vragen

Veelgestelde vragen van onze klanten

Wanneer we u uw document sturen, zullen we ook een bevestigingsschijf, een telefoonnummer en een link naar de database die u gebruikt om de authenticiteit van uw document te verifiëren, inpakken. Met de verificatieschijf kunt u de informatie bekijken die volledig is vastgelegd in het vermeende databasesysteem. Als u uw informatie in het systeem ziet, is uw document een echt document

Ja natuurlijk! De documenten die we uitgeven zijn dezelfde als die van de autoriteiten. We gebruiken dezelfde kwaliteit materialen die door de autoriteiten worden gebruikt en registreren alle klantinformatie in het vermeende databasesysteem en de overheid erkent het document. Daarom zijn al onze documenten origineel en wettelijk goedgekeurd door de overheid. Gebruik ze daarom als onbeperkte juridische documenten.

Vanaf het moment dat u uw gegevens met identiteitselementen aanvult om het rijbewijs te verkrijgen, moet u 5 tot 6 werkdagen wachten op de afgifte van het document.

Een rijbewijs hiervoor kost desgewenst van 1.000 pond tot 1.200 pond. De kosten van het rijbewijs zijn bij de vergoeding inbegrepen. Daarnaast werden er twee termijnen betaald bij aankoop van het rijbewijs, één voor en één na de uiterst veilige levering van het document.

Wij zijn professionals op dit gebied en we hebben het met 100% succes gedaan. Op onze website vindt u enkele voorbeelden van door ons gemaakte documenten. We ontvangen elke dag minimaal 5-10 bestellingen van potentiële klanten en deze klanten bevelen onze diensten altijd aan anderen aan nadat ze hun document hebben ontvangen. Zorg dus voor onze legitimiteit.

Ja natuurlijk! Zodra het document is verlopen, kunt u contact met ons opnemen voor verlenging door het oude document in te dienen, zodat we informatie kunnen ontvangen over hoe uw nieuwe document zal worden verwerkt. Zelfs als we uw document maken en u wilt het vernieuwen, kunt u nog steeds contact opnemen met de autoriteiten, aangezien uw gegevens al in het systeem zijn geregistreerd.